maandag 13 december 2010

Jumpin' Jungle

Wat doe jij met een winterverjaardag? Laat jij een heel stel wilde vierjarigen in huis? En ga je dan spelletjes doen? Ik neem mijn pet diep voor je af; wij zagen het niet zitten, zo tussen de Sint en de Kerst.
Simeon is vandaag vier jaar geworden en wilde met alle geweld een feestje. Afgelopen zomer had hij goed gekeken toen Daniƫl jarig was en hij wist precies te vertellen wat hij wilde: ook zwemmen en een taart van Dora en Diego.
Dat zwemmen ging niet in water van veertien graden, maar een feestje moest natuurlijk wel. Het werd Jumpin’ Jungle.

Jumpin’ Jungle handelt in verjaardagsfeestjes. Het bedrijf heeft een grote loods verdeeld in drie ruimtes en heeft elke ruimte volgepropt met luchtkussens, glij- en hindernisbanen.
Je kunt zo’n ruimte huren voor een uur, zodat de kinderen zich moe kunnen springen en vervolgens mag je 45 minuten met je gezelschap in het aanpalende kamertje taart eten, liedjes zingen en kadootjes uitpakken. Zodat het volgende feestje alvast kan gaan springen.

Ondanks dit alles hadden we een geslaagd festijn. Scott, onze Jumpin’ Jungle host was een leuke vent die besloot er wat van te maken. Hij sprong en glee met de kinderen, tilde, gooide en zat ze achterna, tot zelfs Julian natte haren had van het zweet.
Vervolgens ging Scot over op een organisatieversnelling en zorgde hij ervoor dat de 45 minuten in het feestkamertje soepel verliepen, zonder dat we ons gehaast voelden.
Simeon was blij met het toegezongen ‘Happy Birthday’, z’n taart en de kadoos en wij waren blij met de foto’s, de stralende ogen en de leuke kontakten met de ouders van z’n school. Er waren vijf van de veertien kinderen komen opdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten