woensdag 21 september 2011

Tegeltjes

Ooit wel eens gedacht: gôh, misschien is Houston in Texas wel dé plaats voor ons om te wonen? Ik weet een prachtig huis voor je. Voor een prikkie!

Het is een vrijstaand groot huis. Vijf slaapkamers en drie badkamers. De ene kinderslaapkamer heeft een levensgroot voetbalstadion op de muur en de andere twee vriendelijke dieren: een olifant en een giraffe. Er is een kantoor, waarvan de deuren dicht kunnen, een ruime woonkamer van twee verdiepingen hoog met open haard, een speelkamer boven met veel opbergruimte en een aparte eetkamer die nu nog zonnig geel geschilderd is, zodat je ‘s ochtends vrolijk van je cereals hapt.
De keuken is voorzien van alle denkbeeldige luxe. Roestvrijstale inbouwapparatuur, stille vaatwasser, Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en een grote voorraadkast. De keuken heeft nu nog warme gele ‘metro’-tegeltjes tegen de muur, wat het huis een frisse Europese uitstraling geeft.
In de tuin wiegen de palmbomen op de wind. Er is naast het grote zwembad ruimte voor een trampoline én een speelset. Het zwembad heeft een ondiep en een diep stuk, zodat iedereen er van half maart tot eind november van kan genieten. Een grote overdekte -dus koele- patio maakt de tuin tot een waar feest!

Nog niet overtuigd? Het huis heeft een centrale ligging. 45 Minuten rijden naar het strand aan de golf van Mexico (jaar rond zwemmen) en 45 minuten rijden naar één van de grootste shopping malls van de VS. De buurtscholen behoren tot de top 50 van alle scholen in Texas, daar kan je je kinderen vol vertrouwen naar toe sturen.
Houston heeft een heerlijk klimaat: veel blauwe luchten, bijna altijd slippers en korte broeken. Denk je eens in, geen verregende zomers meer!

Het huis staat te koop voor 410 duizend dollar, bijna drie ton voor jullie: een koopje. Reageer vandaag nog! Want volgende week verdwijnt het zonnige geel in de eetkamer en worden de muren ook daar lichtbruin, net als in de rest van het huis. En dan verdwijnen de frisse Europese tegeltjes in de keuken, om plaats te maken voor grote Amerikaans ogende bruingrijze tegels in marmer-uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten