zondag 1 april 2012

NYC

Ik heb net ook nog online kaartjes gekocht en meteen geprint om the Empire State Building te beklimmen tot de 86e verdieping mogen. Die verdieping waar Tom Hanks en Meg Ryan elkaar eindelijk vinden in ‘Sleepless in Seattle.’
Die kaartjes gaan in het mapje ‘New York’, samen met kaartjes voor het Vrijheidsbeeld -Simeon: ‘dat is toch die mevrouw van steen die haar hand omhoog houdt?’- en de met man en macht te beschermen tickets voor musical The Lion King, omdat ze zo duur zijn. Het gaat gebeuren: morgen nemen we de drie jongens mee naar New York.

Op de grote kalender die hier thuis op de muur hangt om Daan te helpen de chaotische periode tot 22 juni als ons vliegtuig naar Nederland vertrekt, te overzien, is bij het vakje van morgen een plaatje van een trein geplakt.
Het leek een goed idee om met de trein te gaan, maar nu we moeten gaan pakken, bedenken we dat de trein betekent dat we met koffers lopen te slepen. En een grote tas met lunch, snack en pakjes appelsap. Voor zes mensen, want Kim gaat ook mee.
Maar het enthousiasme van de jongens -’we gaan in de trein’- maakt het allemaal goed.

Ze weten dan New York een grote stad is, dat we met de boot naar die stenen mevrouw gaan en ik heb op Youtube een filmpje van de musical laten zien. Ik hoop niet dat Daan teleurgesteld gaat zijn, dat het anders is dan de film.

Omdat Kim meegaat, kunnen Harro en ik ‘s avonds uit. We gaan naar een comedy show en een jazz-concert. Ook daar zijn de kaartjes voor geprint en in het mapje gedaan.

We zijn er helemaal klaar voor en hebben er zin in. We moeten alleen het roze mapje met ‘New York’ erop niet vergeten. Ik ben er maandag 9 april weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten